Inloopkasten op maat

Heeft u een zijkamer, bijkamer of ruimte in de slaapkamer die u kunt afscheiden? Dan is een inloopkast ideaal. De droom van iedere vrouw. Of ook van iedere man? Een inloopkast, waarin al uw kleren, schoenen, tassen, stropdassen en andere accessoires hun eigen plek krijgen. Niet meer zoeken naar die ene das of dat ene sjaaltje, want alles is geordend. Met een inloopkast creëert u veel ruimte in huis. Noud maakt uw inloopkast op maat voor u.

Inloopkasten op maat

Indeling

U bepaalt zelf het kastinterieur, op basis van wat u prettig vindt. De indeling van de inloopkast hangt ook af van uw garderobe. Heeft u veel legplanken nodig of juist hangers? U kunt een keuze maken uit handige rekken, hangsystemen of een garderobelift. De inloopkast kan uitgevoerd worden met lades of compartimenten met speciale maten. De kledingroedes, hangers, dashouders, broekhangers, schoenenrekken, ladeverdelers, design-greepjes, alles kan in de stijl die u mooi vindt. Noud kan u ondersteunen bij het bepalen van de indeling en de bijpassende onderdelen.

Inloopkasten in diverse stijlen

Noud biedt een ruime keuze in stijlen en accessoires. Modern, klassiek, landelijk of juist tijdloos neutraal, een inloopkast van Noud kan in vele stijlen uitgevoerd worden. Ook kunt u kiezen uit een breed assortiment aan materialen. Fineer, kunststof, hout of glas, of een combinatie daarvan. In vele kleuren. Noud biedt ook een ruime keuze aan deuren voor de inloopkast, draaideuren, vouwdeuren of ruimtebesparende schuifdeuren. Er zijn nog meer ideeën mogelijk, zoals het verwerken van spots en spiegels in de inloopkasten. Laat u inspireren en neem contact op met Noud.

Inloopkast benut ruimte efficiënt

Inloopkasten zijn de ideale oplossing voor ruimtes met ongunstige afmetingen, bij een schuin dak, een hoog of laag plafond. Of om een ruimte efficiënt te gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld een smalle werkkamer of slaapkamer, dan is een inloopkast een veel efficiëntere oplossing dan een kast. Een kastenwand laat vaak ruimte onbenut. Een inloopkast is natuurlijk ook een prachtige oplossing als u beschikt over een ruime garderobe…

Inloopkast, een slimme oplossing voor veel ruimte in huis