Interieurbouw zakelijke markt

Het is van belang wat de klant van uw bedrijf vindt. Uw entree en uitstraling van uw bedrijf is uw visitekaartje. Die eerste indruk moet goed zijn. Noud is uw partner, om een krachtige, persoonlijke uitstraling te geven aan uw bedrijf. Passend bij uw huisstijl en markt.

Interieurbouw zakelijke markt interieur op maat

Maatwerk voor bedrijven

Noud maakt prachtige balies, ontvangstruimten, kantines of pantry’s, (flex)werkplekken, vergaderruimtes en kastenwanden. Alles op maat, passend bij uw huisstijl. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, zodat uw interieur ook past bij uw MVO-doelstellingen.

Samenwerking met uw architect of vormgever

Noud werkt regelmatig samen met architecten. Als zij een groot project ontworpen hebben, laten ze graag de praktische uitvoering aan Noud Interiors over. Tot volle tevredenheid. Noud staat open voor innovatie en verlegt graag de grenzen. Dat kan zijn in de vorm, het materiaal of de werkwijze. Noud maakt, wat de vormgevers en architecten bedenken. Noud werkt met de nieuwste materialen en een veelzijdig, modern en specialistisch machinepark.

Prettig werken

Uw interieur is niet alleen het visitekaartje van uw bedrijf, maar het is ook belangrijk dat u en uw medewerkers elke dag prettig kunnen werken. Noud maakt ergonomisch verantwoorde meubelen en denkt mee over de juiste materiaalkeuze. Uw huisstijl en wensen staan centraal, uw eisen en budget zijn leidend. De kantoorinrichting moet immers lang mooi blijven en prettig zijn om aan te werken.

Oog voor detail

Noud kan het gehele interieur van uw bedrijf verzorgen. Wij kunnen uw interieur ontwerpen, maken en plaatsen, onafhankelijk van de grootte van het project. Wanneer u dit wenst, kunnen we ook de vloeren, wanden en andere onderdelen verzorgen. Noud is een prettig, no nonsense bedrijf, met expertise, materialenkennis en gevoel voor design. Daag Noud uit de lat te verleggen, en neem contact op.