Kamer en suite

Een kamer en suite was vroeger bedoeld om met behulp van schuifdeuren in een omkasting, de woonkamer te splitsen in een kamer voor alledag en een mooie kamer, waar bezoek werd ontvangen. Door de splitsing ontstonden een voorkamer, de kamer aan de straatkant, en een achterkamer. In de jaren zeventig en tachtig werden kamer en suites weggehaald om meer ruimte in huis te creëren.

Kamer en suite interieur op maat gemaakt

Comeback kamer en suite

Inmiddels maakt de kamer en suite een grandioze comeback. Veel ouders gebruiken het om de woonkamer op te splitsen in een gedeelte waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en een gedeelte waar zijzelf kunnen ontspannen. De kamer en suite wordt ook steeds vaker toegepast om een thuiswerkplek te creëren, om een bibliotheek in te richten, als ruimte voor de thuisbioscoop en voor vele andere doeleinden.

Uitstraling

De kamer en suite wordt in overleg met u ontworpen en gemaakt. Wanneer u houdt van een nostalgische look, werken we met geboste panelen en bewerkte lijsten. Wenst u een kamer en suite in een strakke, moderne stijl, dan zijn de panelen vlak. U kunt kiezen uit dichte kasten met hoge deuren, halfopen kasten en volledig open kasten. Ook bepaalt u zelf de diepte van de kast. De schuifdeuren beslaan de halve breedte van de kamer en suite. De deuren worden meestal achter kasten geschoven, zodat aan beide zijden van de deur opbergmogelijkheden zijn. De deuren kunnen geheel van hout zijn, vaak met panelen, of ingezet met sierglas of glas in lood, zodat er meer licht in de andere ruimte komt.

Voor veel woongenot

De kamer en suite is ook nog eens prachtig om te zien met veel handige opbergruimte. Echt een verrijking voor elke woning. Met een kamer en suite kunt u een ruimte een bepaalde functie toekennen. Welke uitstraling u ook kiest, Noud is uw partner voor deskundig maatwerk.

Kamer en suite, Noud is de specialist