Maatwerk interieurbouw voor particulieren

Wanneer u op zoek bent naar maatwerk interieurbouw, of een oplossing die niet kant en klaar in de winkel te vinden is, of wanneer u zelf het materiaal wil kiezen, is Noud de partner voor u. In een prettige sfeer bespreekt u met Noud, hoe uw ideale keuken, thuiswerkplek, kantoor, woonkamer of andere ruimte in uw huis er uit zal komen te zien. Noud werkt voor ieder budget en in diverse stijlen.

Interieurbouw particulieren interieur op maat gemaakt

Genieten van uw huis

Want uw wens staat op nummer één. Als uw woonruimte past bij wie u bent, hoe u leeft, zult u zien dat u zich thuis voelt. De kwaliteit van leven neemt toe. Door de afstemming tussen vorm en materiaal, de werking van licht, kleuren en gebruiksfuncties, ontstaat er een harmonisch geheel. Een ruimte waar u zich terug kunt trekken, een ruimte voor samen, ruimte voor leven, eten, genieten en ontspannen.

Samen met u creëren

U kunt het gehele project in de handen van Noud leggen. Dat werkt wel zo prettig. Het interieur van uw huis kan Noud ontwerpen, maken en plaatsen. U bent continu betrokken bij dit proces. Uw wens en smaak staan centraal. In combinatie met onze expertise en materialenkennis, ontwerpen wij uw droom interieur of maatwerk meubel. Wij helpen u een goede keus te maken uit de mogelijke materialen en kleuren. Alles wordt vervolgens op maat gemaakt in onze eigen werkplaats.

Maatwerk voor bij u thuis

Noud maakt keukens, (boeken)kasten, tafels, kamers en suite, thuiswerkplekken, tuinkeukens en nog veel meer. Wat u bedenkt, kan Noud Interiors realiseren. Met hoogwaardige en duurzame materialen die zorgen voor optimaal comfort en gebruiksgemak, en een zeer lange levensduur. Geniet van deze meerwaarde en verhoog uw woongenot met een interieur op maat.