Maatwerk interieurbouw

Geen enkel huis is hetzelfde. Niet qua afmetingen, stijl en grootte. Daarom is het ideaal om uw huis op maat in te richten. Maatwerk zorgt ervoor, dat u de ruimte optimaal benut. Passend bij de grootte van uw huis, in uw persoonlijke smaak. Hoe luxe is dat? En het prijskaartje zal u gaan meevallen. Noud Interiors is specialist in maatwerk interieurbouw.

Interieurbouw maatwerk idee realisatie

Maatwerk interieur

U heeft het huis van uw dromen, maar het lukt niet de juiste boekenkast, wandafscheiding of het meubel wat past in die ene hoek, te vinden. U bent op zoek naar een uniek maatwerk interieur dat perfect past in uw woning. Dat helemaal is afgestemd op uw eigen wensen. Dat is het moment waarop u besluit, iets op maat te laten maken. U wil graag uw interieur verfraaien met een meubel op maat.

Maatwerk voor iedere ruimte

Noud is een bedrijf dat u kan helpen met maatwerk interieurbouw. Van een meubel tot een realisatie van een compleet woonhuis of zakelijk interieur. De realisatie van interieur maatwerk vereist een goede voorbereiding. Uw ideeën zijn leidend. U geeft aan wat uw idee is, en Noud verzorgt het gehele proces. Er wordt een ontwerp gemaakt, dit wordt met u besproken en dan gaat Noud voor u aan de slag. De interieurbouwers van Noud zorgen voor de afwerking van het interieur maatwerk, tot in het kleinste detail. Uw keuken op maat of maatwerk meubel wordt vakkundig bij u thuis geïnstalleerd.

Maatwerk met veel keuze

U kunt voor het maatwerk meubel of interieur kiezen uit vele materiaalsoorten en kleuren. Bijvoorbeeld gefineerd hout, houtdessins of unikleuren, kunststof, RVS, glas en natuursteen. De grootte, accessoires, kleuren, vormgeving en uitstraling, alles ligt in uw handen. Het is prettig om met de no nonsense interieurbouwers van Noud te overleggen. Niet alleen maken ze prachtige dingen, ze lopen voorop in innovatieve materialen en hebben gevoel voor design.

Maatwerk, van idee tot realisatie