Maatwerk keukens

Uw keuken is het hart van uw huis. De plaats waar u samen komt, de plaats in huis waar u voor uzelf zorgt. Lijkt het u niet heerlijk, om deze ruimte naar uw eigen smaak in te richten? Passend bij uw gewoonten? Het kostenplaatje zal u verbazen. In vele gevallen goedkoper dan een merkkeuken, maar wel precies naar uw wens.

Keukens interieurbouw maatwerk keukens keuken op maat gemaakt

Keukens op maat naar uw wens

Noud maakt voor u dé keuken naar uw smaak. Bij het maken van het ontwerp bespreken we uw ideeën en wensen. Samen met u maken we een compleet ontwerp. We bepalen welke uitstraling en functionaliteit het best bij uw keuken past. U kunt kiezen welk materiaal u wilt toepassen voor het werkblad, kastdeuren en keukenkasten, u bepaalt de kleur en de apparatuur. Noud werkt met diverse kwaliteitsmerken keukenapparatuur. Uiteraard zal Noud u adviseren en ondersteunen bij de juiste keus.

keukens voor ieder moment

Uw keuken is een gezellige plek, waar u met uw familie en vrienden kunt genieten van lekker eten en drinken. Waar u uw dag begint. Start u uw dag met een heerlijke espresso? Of loopt u met een tosti in de hand de deur uit? Bent u single, luncht u met het gezin thuis of bent u dan op uw werk? Gebruikt u het avondeten in de keuken of in de woonkamer? Of u nu alleen simpele warme maaltijden maakt of meester-kok ambities hebt, bij ieder type kok is een mooie keuken te ontwerpen. Noud Interiors kijkt samen met u, welke indeling, apparatuur en uitstraling past bij uw gebruik van de keuken.

Mogelijkheden keukens op maat

Zelf uw keuken ontwerpen is leuk. Er zijn zoveel mogelijkheden om uw droomkeuken in te richten. Noud Interiors zorgt voor een functionele en logische keukenindeling. Een ideale keukenopstelling met spoelbak, koelkast en kookplaat is belangrijk. Deze ruimte gaat u intensief gebruiken. Ook wilt u voldoende werkruimte op het aanrecht en voldoende keukenkasten en -laden. Kiest u voor een gasfornuis of inductie? Wilt u ingebouwde hoge kasten met een (stoom)oven of magnetron? Droomt u al jaren van een kookeiland met een teppan yaki en friteuse?

Noud kan uw wens realiseren