Bezoek onze showroom

U hebt een idee, maar weet nog niet concreet hoe u dit uitgevoerd wil zien. Noud Interiors kan u hierbij helpen. Noud zet uw concept om in een concreet plan. Precies zoals ú het wilt en passend binnen uw budget. Noud zal u mooie en nieuwe materialen laten zien en adviseren wat voor uw project het best passend is. Ook kan Noud een ontwerp op maat voor u maken. Dankzij vakmanschap, creativiteit en innovatieve ideeën, worden er telkens persoonlijke interieurs bedacht en gemaakt. Oog voor detail en gevoel voor schoonheid, in combinatie met een nuchtere houding, zorgen voor een bijzonder resultaat.

Showroom Noud interieurbouw interieur op maat

Maatwerk, net zo bijzonder als uzelf

The times they are a changin’, zong Bob Dylan al in de jaren ’60. En inderdaad veranderen de tijden nog steeds. Mensen willen niet meer wonen in standaardhuizen met standaard interieurs of standaardkeukens. Nee, huizen moeten de persoonlijkheid van de bewoners weerspiegelen. En als je die persoonlijkheid niet in bestaande winkels kunt vinden of in de showroom van een duur keukenbedrijf, dan is maatwerk de oplossing. Uw interieur en uw keuken moeten net zo bijzonder zijn als uzelf, helemaal gemaakt volgens uw eigen wensen en behoeften.

Maatwerk keukens

Tijden veranderen. Ook in de keukenbranche. Noud heeft dat begrepen. Bij ons heeft u al een keuken op maat voor een prijs waarvoor u elders nog geen standaardopstelling koopt. Dat kan op de eerste plaats omdat Noud geen torenhoge overheadkosten heeft. Daarnaast durven we buiten de lijntjes te denken. Want er is vaak veel meer mogelijk dan de keukenbranche ons wil laten geloven. Bij Noud Interiors is alles mogelijk. Dankzij ons vakmanschap, onze creativiteit en onze innovatieve ideeën weten we telkens persoonlijke keukens te bedenken en te realiseren. Precies zoals ú het wilt en passend binnen uw budget.

Showroom Noud interieurbouw interieur op maat 2

Showroom Blum

Bent u toch in Zaltbommel, ga dan ook samen met de mensen van Noud Interiors even langs bij de showroom van Blum. Hier kunt u uw toekomstige keuken, die dan alleen nog maar op tekening bestaat, al in het echt bewonderen door middel van een zogeheten “keukenproefrit”. Zo ervaart u meteen of de getekende keuken inderdaad uw droomkeuken is. Misschien wilt u toch meer opbergruimte of andere handgrepen. Bij Blum vindt u een oneindige keuze in kastjes, lades en indelingen. Alles kan, alles is mogelijk.